SlooOW Natuurmarathon krijgt een klein broertje of zusje: de kidsrun

Lelystad - De SlooOW Natuurmarathon op 4 september in Lelystad krijgt een klein broertje of zusje: de kidsrun. Maar wel hetzelfde mooie concept: sporten in een fantastische omgeving. En uiteraard, op maat voor de mini-sporters.

Voor deze mini-versie is – voorafgaand aan de SlooOW Natuurmarathon – een mooi parcours van 800 meter gemaakt. Kinderen in de leeftijd van 7-12 jaar (basisschoolleeftijd) zijn van harte welkom. Zij kunnen zich inschrijven via de roparun-pagina, maar inschrijven ter plekke kan ook. Dat kan op de locatie, watersportvereniging Het Bovenwater aan de Uilenweg (naast camping ‘t Oppertje), vanaf 9.00 uur tot aan de start om 9.45 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per deelnemer. En ook deze opbrengst gaat uiteraard naar het goede doel. Alle deelnemers krijgen na afloop een mooie medaille.

SlooOW natuurmarathon

Ook voor de SlooOW natuurmarathon zelf, ook op zaterdag 4 september, kunnen deelnemers zich nog steeds zowel als solo of als duo in een run-bike-run modes opgeven. De solo-loper zorgt zelf voor een persoonlijke verzorger op de fiets en bij een duo verdelen de loper en fietser bij toerbeurt een zelf te bepalen aantal kilometers. 

Al met al levert dit een gemêleerd gezelschap op bij de start om 10.15 uur ‘s ochtends bij watersportvereniging Het Bovenwater. Deze vereniging stelt opnieuw haar faciliteiten zoals kantine, sanitair en douchegelegenheid, maar ook de inzet van vrijwilligers belangeloos ter beschikking.

Uiteraard worden de RIVM-voorschriften nauwkeurig gevolgd en zorgen we voor een veilige loop.  

De kosten voor deelname aan de SlooOW Natuurmarathon zijn 27,50 euro per team (sololoper + begeleider of duo ) inclusief lunch. De inschrijving vindt uitsluitend plaats via het bijgevoegde formulier op de website en is mogelijk tot de dag van de loop. De opbrengst komt uiteraard volledig ten goede aan de Stichting Roparun.

slooownatuurmarathon.nl