Herman Koch geeft lezing in bibliotheek tijdens LelySTART

Lelystad - Herman Koch is tijdens LelySTART te gast in Lelystad. De schrijver geeft op zaterdagavond 11 september een lezing in de bibliotheek.

Herman Koch is onder meer bekend van de TV-serie Jiskefet en schreef de wereldwijde bestseller Het Diner, waarvoor hij de NS Publieksprijs ontving. Meer recent verschenen van zijn hand Finse Dagen en Een film met Sophia.

Literair Café

Het Literair Café met Herman Koch vindt om 20.00 uur plaats bij FlevoMeer Bibliotheek en kaarten zijn gratis te reserveren via deze link of verkrijgbaar aan de balie in de bibliotheek. In verband met corona is de hoeveelheid kaarten beperkt.

Start van het nieuwe culturele seizoen

LelySTART is de start van het nieuwe culturele seizoen in Lelystad. Agora Theater, Poppodium Corneel, De Kubus, FlevoMeer Bibliotheek Lelystad en City Marketing Lelystad organiseren samen talloze optredens, demonstraties, workshops en straattheater in het Stadshart van Lelystad. Alle onderdelen van het culturele festival, dat plaatsvindt in het weekend van 10 en 11 september, zijn gratis te bezoeken.