Al vijf voorstellingen Meerpaal in verkoop

Dronten - De Meerpaal start midden augustus de voorverkoop voor het theaterseizoen 2021/22, maar nu al zijn kaarten te koop voor vijf voorstellingen. Dit zijn ‘Dolfje Weerwolfje’, ‘The Rocky Horror Show’. ‘Nijntje de musical’, Bertolf en Tineke Schouten.

Musical voor het hele gezin

Zaterdag 18 september om 14.30 uur is ‘Dolfje Weerwolfje’ te zien in de grote zaal. Het is een musical voor het hele gezin, gebaseerd op de succesvolle kinderboekenreeks van Paul van Loon.

Zaterdag 25 september om 20.15 uur is de ‘Rocky Horror Show’ te zien. Dit is een avond vol onweerstaanbare rockmuziek. De wereldhit komt voor het eerst naar Nederland.

Twee keer staat ‘Nijntje de musical’ zaterdag 2 oktober op de planken. Vóór de eerste en ná de tweede voorstelling is er een speciaal kindermenu in het Grand Café te gebruiken.

In Dronten geboren Bertolf

Zondag 17 oktober om 15.00 uur staat Bertolf in de grote zaal met zijn programma ‘Happy in Hindsight’. De in Dronten geboren singer/songwriter speelt muziek van zijn nieuwe album ‘Happy in Hindsight’ én zijn mooiste liedjes van vorige platen, aangevuld met songs van zijn muzikale helden.

Tineke Schouten is met de jubileumshow ‘Dubbel’ te zien op vrijdag 19 en zaterdag 20 november om 20.15 uur.