Hele vakantie door films in Meerpaal

Dronten - De bioscoop van De Meerpaal draait in de zomervakantie zeven dagen per week de beste films, met spanning, romantiek en actie.

Het publiek kan films verwachten als ‘Fast & Furious 9’, ‘Zwaar Verliefd 2’, ‘In The Heights’ en ‘Slag om de Schelde’. Voor de hele familie zijn er films als ‘De Boss Baby: Familiezaken’, ‘Space Jam A New Legacy’ en ‘De Croods 2: een nieuw begin’.

Hielke en Sietse

In ‘De Kameleon aan de ketting’ beleven Hielke en Sietse de tofste avonturen. Dit keer krijgt de tweeling het wel erg zwaar als van rijkswege wordt besloten dat de Kameleon ‘aan de ketting’ moet. Immers, die prachtige en supersnelle boot van de broers draait op diesel en dat is verboden. Dat wordt ouderwets genieten met de bekendste tweeling van het land.

‘Luizenmoeder - De Film’ gaat woensdag 28 juli in première in De Meerpaal. Juf Ank en de andere welbekende gezichten van basisschool De Klimop zijn terug in hun eerste bioscoopfilm. Het is een film vol humoristische én herkenbare situaties op en rondom het schoolplein van Nederlands bekendste basisschool.

Avontuurlijke missie

Een avontuurlijke missie in De Meerpaal met ‘Jungle Cruise’ (12+). Disney’s ‘Jungle Cruise’, is een spannende rit over de Amazone met de komische kapitein Frank Wolff en de onverschrokken onderzoeker Dr. Lily Houghton.

Bioscooptickets zijn te koop bij de kassa op het Serviceplein van De Meerpaal, telefonisch via nummer 0321-388777 en via de website van De Meerpaal.