Met krokodil op wielen naar Boedapest

Lelystad De 22-jarige Tom Mevius uit Lelystad en de 21-jarige Pascal van Velse uit Lemmer zijn zaterdag 17 juli in Amsterdam in alle vroegte gestart aan De Budapest Rally.

Kleurrijke roadtrip

Deze rally is een kleurrijke roadtrip met originele vierwielers die in zeven etappes over de meest spectaculaire en adembenemende wegen van tien verschillende landen naar Boedapest rijden. Het idee van deze rally is om in een zo apart mogelijke auto een route door Europa te rijden en ondertussen opdrachten uit te voeren. Hier krijgen de deelnemende teams punten voor. Het doel? Zoveel mogelijk punten verzamelen om uiteindelijk als winnaar uit de race te komen. Het beste team krijgt als prijs voor een jaar lang een icoon van de eerste editie van de Budapest Rally cadeau: The Dizzy Duck, een knalgele Citroen Dyane.

Gepimpte krokodil

Tom en Pascal zullen in hun gepimpte krokodil via België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Kroatië en Slovenië naar Boedapest in Hongarije rijden. Hierbij doen ze ook toeristischeverschillende trekpleisters als Venetië (Italië) en Plitvice meren (Kroatië) en het Balatonmeer (Hongarije) aan.

De avonturen van Tom en Pascal zijn te volgen op hun Instagrampagina gent_volvo_1998 en Facebookpagina De modderfockers-BR21.