Dublin Legends komen naar Corneel

Lelystad - The Dublin Legends keren terug naar Lelystad. Op vrijdag 12 november speelt de band, voorheen The Dubliners, in poppodium Corneel.

In een Ierse pub

Als The Dublin Legends het podium bestijgen, waant het publiek zich binnen een paar minuten in een Ierse pub. Folkfans kennen de muzikanten wellicht beter onder de legendarische naam The Dubliners. Die naam verdween toen Dubliners-voorman John Sheahan er in 2012 mee stopte, maar de legende bleef. De band trad in 2017 op voor een uitverkochte Kubus.

Geestdrift

Geen band kan een authentiek en aanstekelijk sfeertje met zoveel geestdrift neerzetten als het viermanschap Seán Cannon, Gerry O’Connor, Shay Kavanagh en Paul Watchorn. Ze brengen de muziek zoals Ierse folk bedoeld is, puur en rauw, recht vanuit het hart. De band zorgt voor een echte pubsfeer, zonder blinkende decors en special effects, die de luisteraars stampend en klappend meesleept door opzwepende songs en melancholieke ballades. ‘Molly Mallone’, ‘Whiskey in the Jar’, ‘Seven Drunken Nights’, ‘The Irish Rover’ en ‘Dirty Old Town’ zijn stuk voor stuk klassiekers.

Tickets zijn te koop via de website van Corneel.