Corneel heeft weer ruimte voor vrijwilligers

Lelystad - Poppodium Corneel in Lelystad heeft weer ruimte voor nieuwe vrijwilligers.

Draaiende gehouden door vrijwilligers

Corneel wordt al jaren voor een groot deel draaiende gehouden door vrijwilligers. Zo staan er vrijwilligers achter de bar en de lichttafel, backstage, bij de garderobe en de ticketkassa. Ook worden er foto’s en video’s gemaakt door vrijwilligers.

Per september heeft Corneel weer plek voor nieuwe vrijwilligers in verschillende functies. De vrijwilligers werken in een divers en enthousiast team en krijgen een uniek kijkje achter de schermen bij het poppodium. Buiten dat het een unieke kans is om ervaring op te doen, talenten te ontwikkelen en je cv te pimpen, kunnen vrijwilligers aanschuiven bij de verschillende gezellige teamavonden, trainingen en uitjes, waaronder jaarlijks vrijwilligerswerk op Lowlands.

Maandelijkse vrijwilligersvergaderingen

Corneel vraagt de vrijwilligers minimaal twee avonden/nachten per maand inzetbaar te zijn en aanwezig te kunnen zijn tijdens de maandelijkse vrijwilligersvergaderingen. Wie een harde werker is van minimaal achttien jaar oud kan zich melden. Corneel zoekt bar-, licht-, service-, fotografie/livestream- en backstagevrijwilligers.

Op de website van Corneel staat meer informatie.