Gavi houdt wijnfestival op het Meerpaalplein

Dronten - Gavi Wijnkopers uit Dronten heeft een locatie gevonden voor het Gavi Winefestival op zaterdag 25 september. Het evenement wordt gehouden op het Meerpaalplein.

Gavi is blij met deze locatie. ‘Het Meerpaalplein ligt centraal, is makkelijk bereikbaar en er is ruimte genoeg voor heel veel mensen'.

Bijkomend voordeel is dat meer mensen het festival kunnen bezoeken. ‘We hebben daarom het aantal kaarten meteen omhoog kunnen gooien', aldus Gavi.

De kurken gaan zaterdag 25 september om 16.00 uur van de flessen, maar overdag kunnen belangstellenden al deelnemen aan een aantal masterclasses van diverse wijnhuizen. Dit met lounge muziek, zitjes en gezelligheid. Deze ontspannen sfeer (met later meer dance) zet door tot ongeveer middernacht. Naast wijn is er ook bier of frisdrank verkrijgbaar. De muziek wordt verzorgd door DJ Soulfania. De komende tijd worden meer programma-onderdelen bekend.

Kaarten zijn te koop via de website van Gavi Wijnkopers. Kaarten die eerder zijn gekocht - eind 2019 of in 2020 - maar door de coronamaatregelen nog niet zijn gebruikt, zijn ook geldig.