BAS tennis & Padel houdt weer een toernooi

Biddinghuizen - De coronacrisis is nog niet voorbij is, maar het lijkt er op dat de versoepelingen de komende periode voortgezet gaan worden. Om die reden organiseert BAS Tennis & Padel in Biddinghuizen een toernooi voor tennissers en padellers.

Het open tennis- en padeltoernooi vindt plaats van maandag 12 juli tot en met zondag 18 juli bij BAS Tennis & Padel, op sportpark De Schelp in Biddinghuizen.

Voor beide sporten zullen er diverse onderdelen zijn waar deelnemers zich voor in kunnen schrijven. Je kunt voor maximaal één onderdeel per sport inschrijven. Het aanmelden voor dit toernooi gaat via www.toernooi.nl

Inschrijven kan tot en met vrijdag 2 juli. Na zo’n lange periode geen wedstrijden te hebben kunnen spelen in competitie/toernooiverband gaat de organisatie ervoor om spelers zoveel mogelijk te laten spelen, waarbij de gezelligheid vanzelfsprekend bovenaan staat. Natuurlijk hoopt ook de organisatie op spannende wedstrijden zowel bij de padellers als bij de tennissers.

De organisatie handhaaft de op dat moment vastgestelde coronamaatregelen. Indien noodzakelijk krijgen deelnemers en eventueel bezoekers instructie bij binnenkomst.