Leerlinge Aeres VMBO is voor één dag de baas van de provincie Flevoland

Lelystad - Aeres VMBO Lelystad heeft donderdag weer meegedaan aan een nieuwe editie van Baas van Morgen. Met dit project van JINC krijgen de leerlingen de kans om voor één dag 'baas' te zijn van een bedrijf.

Organisator JINC strijdt sinds 2003 tegen kansenongelijkheid onder jongeren en zijn het project ‘Baas van Morgen’ begonnen, om leerlingen te inspireren het beste uit zichzelf te halen door ze een dag de touwtjes in handen te geven. Scholen door heel Nederland doen hieraan mee. In Lelystad hebben de leerlingen van Aeres VMBO Lelystad de stad vertegenwoordigd. In totaal zijn er vijf leerlingen opgehaald of online ontvangen door de directeuren van bedrijven zoals, City Marketing Lelystad, de gemeente Lelystad en Coloriet.  

Baas van Flevoland 

Jasmin Jelierse is donderdag voor één dag de baas van de provincie Flevoland geweest en heeft samen met de Commissaris van de Koning nagedacht over gelijkheid op de werkvloer én ze hebben samen geluncht.

Een mooie ervaring om nooit meer te vergeten. 'Ik vind het wel spannend, omdat ik met belangrijke mensen te maken heb, maar ik ben een goede prater dus dat moet wel goedkomen', aldus Jasmin.