Kaartverkoop BModesto Sea Bottom Festival is gestart

Lelystad - Het bestuur van het BModesto Sea Bottom Festival in Lelystad gaat er hoopvol vanuit dat het festival op zaterdag 18 september kan doorgaan. De datum staat. Artiesten zijn geboekt. Nu kan de kaartverkoop beginnen.

Sea Bottom is in de loop der jaren uitgegroeid tot een zeer populair festival. Met maar liefst vijf podia, waar 20 bands op één avond optreden en een foodplein bij de ingang van het Agora theater, staat het festival garant voor een heerlijk avondje uit.
De serieuze line-up van artiesten, die overigens bijna hetzelfde is als de artiesten die voor de editie in 2020 geboekt stonden, moet ook genoemd worden. Neem de hoofdact Michelle David & The True- Tones. Ooit begonnen als gospelproject is de band nu uitgegroeid tot een zeer professionele band met een sound waarin ook afrobeat, funk, soul en calypso te horen zijn. Maar ook Steffen Morrison met zijn ode aan de soulmuziek van vroegere tijden, de stijlvolle muziek van de jonge crooner Dennis van Aarssen of de Nederlandstalige muziek met een Mexicaanse pepertje van Joris Linssen zullen een swingende bijdrage leveren aan het festival. Kijk voor het volledige programma op seabottom.nl.

Dankbaar in deze roerige tijden

De festivalorganisatie blikt terug op een vreemd jaar met veel onzekerheid voor veel ondernemers. 'Ook voor veel van onze sponsoren was het een spannend jaar. Wij zijn daarom extra dankbaar met de blijvende steun van onze trouwe partners, zonder hen zou het onmogelijk zijn het festival te organiseren'.

Ondernemers kunnen kiezen uit verschillende opties om Sea Bottom te steunen.

Wees er snel bij

Omdat de tickets van de editie in 2020 nog geldig zijn, blijven er minder kaarten over voor deze editie. Wees er dus snel bij en koop je tickets nu. Dat kan via de site van de Agora of bij de bekende verkooppunten. Het festival start om 19.00 uur maar vanaf 17.00 uur kan men terecht op het foodplein voor de lekkerste hapjes.

Kijk op www.seabottom.nlvoor meer informatie.