Wat zijn de leukste cadeaus om te geven tijdens feestdagen volgens Lelystedelingen?

Aangeboden door: kerstpakkettenkiezer.nl

Tijdens de feestdagen kan het lastig zijn om voor elk familielid, beste vriend, collega of je partner een cadeau te vinden. Hoe blijf je origineel en uniek? Een hele opgave.

Gelukkig gaat het daarin uiteindelijk alleen maar om het gebaar zoals het geven van kerstpakketten van kerstpakkettenkiezer.nl of een iets anders klein als een flesje wijn. Het liefst wil je in ieder geval in een keer af zijn van het regelen van deze cadeaus. Een goede optie is door bijvoorbeeld 1 dag naar Bataviastad in Lelystad te gaan. Daar zijn genoeg keuzes en vooral voor ieder wat wils. Maar, wat vinden de Lelystedelingen zelf eigenlijk de leukste cadeaus om te geven tijdens de feestdagen?

Cadeaubonnen

Een van de cadeaus die altijd goed zijn om te geven tijdens de feestdagen zijn cadeaubonnen. Het fijne hieraan is dat je bijvoorbeeld specifiek het lievelingsrestaurant kan kiezen voor degene aan wie je het geeft en zelf geheel het bedrag daar op te zetten wat binnen jouw budget past. Bovendien zijn niet alleen de restaurants favoriet om een cadeaubon te geven, ook winkels voor fashion zijn altijd goed. Je hoeft zelf dan in ieder geval niet rekening te houden met specifieke voorkeur in smaak. Er is tenslotte in elke winkel of restaurant wel iets wat diegene qua smaak aanspreekt. Onder de Lelystedelingen zijn Tiny’s Galerie, The Read Shop, Noteboom en Kelly’s de favorieten als het gaat om het geven van cadeaubonnen. 

Typisch Lelystad

Wat altijd aansluit om als cadeau te geven, is iets wat iemand aanspreekt. Dit kan bijvoorbeeld iets zijn wat aansluit bij de specifieke streek waar iemand vandaan komt. Denk bijvoorbeeld aan een lokaal gebrouwen biertje of een typische lekkernij. Onder de Lelystedelingen is dat Lelystads Lekkerding. Een puur product van het nieuwe land. Van tarwe, gekweekt op de uitgestrekte landerijen van Flevoland. Met appels uit de boomgaarden rondom Lelystad en bewerkt met kaneel. Het leuke hieraan is dat het recept is ontwikkelt tijdens de Gouden eeuw en daarmee ook een stukje geschiedenis met zich meebrengt.  

Stad op maat

Helemaal hip en happening: een poster waar een stad op staat. Je maakt iemand namelijk pas echt blij met een doordacht en gepersonaliseerd cadeau. Voorzie Lelystad van persoonlijke tekst of markeer speciale plekken voor een persoonlijke touch. Het mooie hieraan is namelijk dat een plaats verbondenheid met de inwoners heeft. Of juist oud-inwoners. Het zorgt voor nostalgie en roept herinneringen op die gekoesterd zijn. Het is ook niet zo gek dat dit een favoriet voor de kerstpakketten 2021 is. Bovendien is het een cadeau wat voor elke stad, streek of plek is toe te passen. 

Borrelen op maat

Wat afgelopen jaar storm is gelopen onder de Lelystedelingen is de Borrel Experience. Geheel naar eigen voorkeur en smaak wordt een borrelcadeau op maat thuis afgeleverd. Kies een borrelpakket uit het mooie assortiment, voeg eventueel een gepersonaliseerd bericht toe, en laat de box thuis afleveren, of meteen bij de gelukkige ontvanger.