Motorverzekering afsluiten? Vergelijk verzekeringen op vergelijkdirect.com!

Aangeboden door: vergelijkdirect.com

Ben je van plan om een motor te kopen? Of ben je al eigenaar van een motor, maar wil je (weer) veilig de weg op?

Vergelijk, kies en sluit eenvoudig een motorverzekering af binnen 5 minuten bij vergelijkdirect.com. Bij vergelijkdirect vergelijk je eenvoudig prijzen op het gebied van verzekeringen en energie. Zo kies je altijd voor de voordeligste prijs die aansluit op jouw wensen en behoeften.

Waarom een motorverzekering afsluiten?

Motorrijden geeft een enorme adrenaline kick. Helaas zitten er ook veel veiligheidsrisico’s aan vast. Om veilig de weg op te gaan wil (en moet) je goed verzekerd zijn. In Nederland is het als motorbestuurder namelijk verplicht om minimaal WA verzekerd te zijn. Heb je een motor gekocht en wil je direct de weg op? Zorg er dan voor dat je verzekerd bent. Gelukkig kun je online eenvoudig binnen 5 minuten verzekerd zijn.  

Welke motorverzekering moet ik afsluiten?

Er zijn drie verschillende motorverzekeringen: een Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), WA beperkt casco (WA+) en een Allrisk motorverzekering.

  • WA motorverzekering: de WA verzekering is verplicht als motorbestuurder in Nederland en dekt de schade die je toebrengt aan anderen. Je bent dus niet verzekerd voor schade die je aan je eigen motor toebrengt.
  • WA+ motorverzekering: de WA+ is een aanvullende verzekering en dekt naast schade aan anderen, ook schade door storm en brand. De WA+ verzekering is niet verplicht in Nederland.
  • Allrisk motorverzekering: met de Allrisk verzekering ben je verzekerd voor schade die je anderen toebrengt én schade aan je eigen motor. Wanneer er sprake is van opzet en/of verboden middelen, wordt de schade niet verzekerd.

Verder kan je nog kiezen voor aanvullende dekkingen als: schade verzekering opzittenden (SVO), ongevallen verzekering opzittenden (OVO) en rechtsbijstand. Ook is een winterstop mogelijk. Een volledig overzicht vind je op de website.

Binnen 5 minuten verzekerd de weg op? Sluit dan nu een motorverzekering af bij vergelijkdirect.com