De Meerpaal Academie start met culturele campagne 'Kunst aan Zet'

Dronten - Onder het mom van ‘kun je niet bij ons komen, dan komen we toch bij jou?’ hield De Meerpaal Academie zaterdag haar online open dag. Circa 200 bezoekers vonden hun weg in de virtuele Meerpaal. De open dag was het startpunt van de culturele campagne 'Kunst aan zet'.

In alle leslokalen was er wat te beleven in de vorm van een digitale workshop of een inspirerende video waar de docent vol passie vertelt over zijn of haar vak.

'Qua maatregelen lijken we weer de goede kant op te gaan en het is de hoogste tijd om Dronten te overspoelen met inspiratie op het gebied van dans, theater, beeldende vormgeving en muziek', aldus Imre Kruis, coördinator en docent bij De Meerpaal Academie. 'De campagne 'Kunst aan zet' is erop gericht om mensen weer kennis te laten maken met alle mooie kunstvormen en –lessen die De Meerpaal Academie aanbiedt'.

Komende weken wordt er een groots programma uitgerold waarbij verschillende activiteiten – zowel on- als offline – gaan plaatsvinden. Imre: 'We starten meteen met een bomvolle week waarin je kunt kennismaken met verschillende docenten. Dansliefhebbers kunnen deze week zelfs al kijken en meedoen bij de open lessen die plaatsvinden onder de luifel van De Meerpaal'.

Kijk voor het volledige programma op www.meerpaal.nl/kunstaanzet.