Harrysfarm houdt jubileumeditie Pieperprijsvraag

Swifterbant - Harrysfarm in Swifterbant hield 10 jaar geleden de allereerste Pieperprijsvraag. In 2012 begon het als een ludieke actie: 'Hoeveel piepers liggen er nog in de schuur?' Dit jaar vindt de jubileumeditie plaats en geeft Harrysfarm de hele prijsvraag een feestelijk tintje. Uiteraard alles coronaproof.

Pieperquiz

Voorafgaande aan de prijsvraag wordt er op 26 mei een online Pieperquiz gehouden. Inschrijven voor de quiz kan vanaf 5 mei op pieperprijsvraag.nl. De pieper loopt als rode draad door de quiz. Er kunnen maximaal 50 deelnemers meedoen. De winnaar gaat er met de felbegeerde Harrysfarm bodywarmer vandoor.

Pieperprijsvraag

Wanneer de pieperprijsvraag exact start is lastig te zeggen. Harry Schreuder: 'Het is elk jaar weer afwachten wanneer de piepers de bewaarschuur verlaten. Ik verwacht dat de aardappelen pas in juni ons erf verlaten. Houd daarom de website van de Pieperprijsvraag goed in de gaten. We houden iedereen daar op de hoogte'.

De uitslag zal dit jaar online plaatsvinden. De exacte datum van deze uitslag is ook pas bekend zodra het duidelijk is wanneer de aardappelen getransporteerd worden naar de frietfabriek. Harry: 'Tijdens deze uitslag gaan we leuke dingen doen, houd ook daarvoor de website in de gaten'.

Promotie van de landbouwsector

In het wedstrijdformulier is ook een mogelijkheid om nog iets aan Harry te vertellen. 'Ik ben een jonge boer en volg je site al enkele jaren met veel enthousiasme'. 'Je promoot de sector op een leuke manier!' 'Superleuke website heb je, waar ook mensen die niet veel van landbouw begrijpen toch begrijpelijke informatie krijgen'. 'Weer een mooie promotie van de akkerbouw'. Het doet goed dat de wedstrijd enorm wordt gewaardeerd. De deelnemers komen uit heel Nederland en Europa, maar ook ver daarbuiten. Wie gaat er dit jaar met de felbegeerde beker en bodywarmer vandoor?'

Wie ook een gokje wil wagen kan terecht op www.pieperprijsvraag.nl. Daar vindt men alle informatie met betrekking tot de prijsvraag. En ook verschijnt daar de foto van de laatste vracht aardappelen die nog in de schuur ligt en vanaf dat moment is het wedstrijdformulier ook in te vullen. Extra voor deze jubileumeditie is dat er ook de mogelijkheid is voor teams om mee te doen.