Op zoek naar het beste cilinderslot? Ga naar Toplock!

Aangeboden door: toplock.nl

Ben je op zoek naar nieuwe sloten?

Kies voor het beste cilinderslot uit het ruime assortiment van Toplock. Cilindersloten beschermen je woning tegen inbraken zodat je met een gerust hart het huis kunt verlaten.  

Wat is een cilinderslot?

Een cilinderslot is een slotmechanisme wat bestaat uit een cilinder en een behuizing. Dit is het deel in een slot wat je met een sleutel omdraait om een deur te openen of te sluiten. Alleen als de juiste sleutel in de cilinder wordt geplaatst, draait de cilinder in de behuizing en gaat de deur open. Je hebt gelijksluitende en verschillend sluitende cilindersloten. Bij gelijksluitende cilindersloten kan je meerdere sloten met één sleutel openen. De sloten zijn net zo veilig als verschillend sluitende cilindersloten. Handig voor als je vaak je sleutel verliest!

Bij toplock.nl heb je ruim de keuze uit kwalitatieve cilindersloten. Een goede beveiliging begint met een goed slot! Alle cilindersloten voldoen aan SKG** of SKG***. Met een SKG*** cilinderslot ben je beveiligd tegen kerntrekken. Kerntrekken is een inbraakmethode die tegenwoordig regelmatig voorkomt. Bij kerntrekken schroeft een inbreker een schroevendraaier in de cilinder, en trekt deze met slot en al er uit. De aanbevolen modellen zijn de M&C Condor, de M&C Matrix en de Iseo extra’s. Alle drie de modellen voldoen aan SKG*** en beschikken over kerntrekbeveiliging. Het vervangen van cilinders in een slot is erg eenvoudig. Met een nieuw cilinderslot met SKG*** ben je beschermd tegen kerntrekken, klopsleutels en lockpicken. Ideaal om je veiligheid te verzekeren!

Waarom cilindersloten bij Toplock.nl?

Toplock.nl garandeert:

  • snelle verzending (voor 17:00 besteld is morgen in huis!)
  • gratis verzending vanaf €50,-
  • persoonlijk advies
  • 30 dagen retourrecht

Op zoek naar meer informatie of heb je advies nodig? Bij toplock.nl staan ze voor je klaar met persoonlijk en vrijblijvend advies.