Op zoek naar een leuk cadeautje voor Moederdag? Online Moederdag chocolade bestellen!

Aangeboden door: chocoladebezorgd.nl

Wil je graag je moeder in het zonnetje zetten op Moederdag? Maar is het niet mogelijk om even langs te gaan?

Je kan online Moederdag chocolade bestellen in de vorm van brievenbus chocolade bij Chocoladebezorgd.nl!

Wat is brievenbus chocolade?

De naam zegt het al: chocolade voor in de brievenbus! Verras je moeder met een heerlijk doosje vol bonbons en een lief kaartje. Een leuke en makkelijke manier om haar dag op te fleuren! De dozen zijn zo gemaakt dat ze perfect door een brievenbus heen kunnen. Je moeder hoeft dus niet thuis te zijn zodat je gemakkelijk het doosje als verrassing kunt opsturen. Dus wil je iemand feliciteren, bedanken, beterschap wensen of in het geval van Moederdag, je moeder in het zonnetje zetten? Bestel een doosje chocolade en tover een lach op haar gezicht!

Waar kun je uitkiezen?

Je kan kiezen uit een heerlijk doosje samengestelde bonbons of een super leuk chocoladehart in het thema van Moederdag. De chocolade is buitengewoon lekker, het is handgemaakt en komt in allerlei unieke smaken.

Hoe wordt de brievenbus chocolade verzonden?

Je kunt tot 12:00 bestellen zodat het doosje op dezelfde dag nog mee met de post kan. Chocoladebezorgd zorgt voor het zorgvuldig inpakken van je bestelling in een speciale verzendverpakking en geeft het mee met PostNL. Last minute een cadeautje regelen? Tot 17:00 zijn er nog enkele cadeaus mogelijk die dezelfde dag nog verzonden worden. Wil je liever vooraf bestellen? Dat kan ook! Geef de verzenddatum gemakkelijk aan bij het afrekenen. Het is een uniek cadeautje met super lekkere en handgemaakte chocolade. Erg leuk als verrassing voor Moederdag!

Wil je online Moederdag chocolade bestellen voor door de brievenbus? Bestel gemakkelijk online via de webshop op chocoladebezorgd.nl en geniet van het leukste brievenbus cadeautje van chocolade.