Vernieuwde Aldi in Dronten wordt heropend zonder feestelijkheden

Dronten - De vernieuwde Aldi-vestiging aan de Schans 51 in Dronten opent op vrijdagochtend 7 mei om 8.00 uur de deuren. Voor ouderen en kwetsbaren gaan de deuren om 07:00 uur al open. In verband met de coronamaatregelen vervallen alle openingsfestiviteiten.

De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn verrassend en vernieuwd. Zo is de geur van afgebakken brood een heerlijke binnenkomer en ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit.

De vernieuwde winkel beschikt over voldoende eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag en zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur, op vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zondag van 16.00 tot 19.00 uur.

Duurzame winkel

De winkel heeft regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de verbouwing betrokken, er werden duurzame bouwmaterialen gebruikt en de winkel is zo duurzaam mogelijk ingericht.

Van maandag tot en met vrijdag, van 7.00 tot 08.00 uur, is een uur gereserveerd voor ouderen en kwetsbaren. Daarnaast reserveert Aldi later op die dagen nog een uur; dat uur verschilt per winkel. Vraag in de winkel naar deze gereserveerde openingstijden.