It's Kringloop viert 5-jarig bestaan

Dronten - It's Kringloop viert vrijdag dat zij vijf jaar geleden de deuren opende voor de inwoners van Dronten en omgeving. De eerste dag was een dag van rijen tot buiten aan toe en ontzettend veel gezelligheid. De rijen zijn ondertussen gelukkig iets korter, maar de gezelligheid is er niet minder op geworden.

In de afgelopen vijf jaar heeft de kringloopwinkel een plek geboden aan vele vrijwilliger en stagiaires. 'Ons doel was vanaf het begin om iedereen die hier behoefte aan heeft een fijne werkplek te bieden en waar mogelijk weer op weg te helpen naar een betaalde baan', aldus eigenaar Lieke de Lange.

[De tekst gaat verder na de foto]

Veel mooie plannen

Daarin is It's de afgelopen jaren succesvol geweest. 'Voor de komende jaren hebben we nog veel meer mooie plannen klaarliggen en we zijn momenteel druk in gesprek met onder andere de gemeente Dronten om te kijken waar wij elkaar kunnen versterken'

Helaas kan er door corona nog geen groot feest gevierd worden, maar er staat een leuke actie klaar voor de klanten en als corona het toelaat, zullen er komende zomer nog veel meer leuke activiteiten en acties gehouden worden.