Langer genieten van je tuin met een tuinhaard!

Aangeboden door: FlamboyantHaarden.nl

Niets is zo veranderlijk als het weer in Nederland. Waar je de ene week nog heerlijk buiten kunt zitten met 20 graden, regent het de week erop alleen maar. Dat maakt het vieren van een thuisvakantie in de zomer soms lastig. Die paar weken dat je vrij hebt per jaar, wil je toch volop genieten.

Ook na de vakantie zou het ideaal zijn als je de avonden en weekenden lekker kunt vertoeven in de tuin met familie en vrienden. Wil je dat ook? Lees dan vooral verder, want wij hebben de perfecte oplossing voor je gevonden.

Mis geen minuut van de mooie zomers

Zodra het zonnetje na een natte herfst, warme winter en koud voorjaar begint te schijnen, lijkt het erop dat er geen moment zomer is dat we willen missen. Nadat de eerste zonnestralen beginnen te schijnen, halen we massaal de tuinsets voor de dag, klappen we de parasols uit en zetten we de barbecues aan. Het liefste zitten we dan ook nog tot 12 uur ’s nachts buiten. Helaas koelt het snel af in de avonden. Op die momenten komt een tuinhaard goed van pas!

Een gashaard als tuinhaard

Als je denkt aan een gashaard, denk je waarschijnlijk aan een kachel die brandt op gas in de woonkamer. Een kachel die bekend staat om zijn blauwe vlammen en ‘nep-ogende’ houtblokken. Alleen niets is minder waar! Tegenwoordig worden deze gashaarden ook geplaatst in de tuin, daarom noemen we ze ook wel tuinhaarden. Inmiddels zijn deze helemaal geüpdatet. De houtblokken en vlammen lijken net echt, en het grootste voordeel is dat je zelf niet met houtblokken hoeft rond te zeulen.

De tuinhaard wordt steeds populairder

Propaan is een steeds populairdere brandstof voor kachels. Daarom is de tuinhaard ook aan een enorme opmars bezig! Een trend is dan ook dat de tuinhaard steeds vaker de traditionele terrasverwarmer vervangt. Dat is niet zo gek als je bedenkt wat een tuinhaard allemaal te bieden heeft. De tuinhaard is namelijk in veel verschillende modellen en stijlen te verkrijgen. Dat betekent dat er voor elke tuin en elke smaak wel een perfecte tuinhaard verkrijgbaar is!

Verschillende soorten modellen

De keuze qua modellen is reuze. Zo bestaan er vrijstaande tuinhaarden, een tuinhaard op wielen die eenvoudig verplaatsbaar is of je kiest voor een ingebouwde tuinhaard in een tafel of kolom. Het vuurbeeld van al deze modellen is verbetert, die ziet er namelijk enorm realistisch uit. De saaie blauwe vlammen zijn compleet verleden tijd, natuurlijk ogende vlammen die fluctueren komen daarvoor in de plaats. Een tuinhaard geeft ook nog warmte én een gezellige sfeer!

Ben jij al klaar voor de langste zomeravonden tot nu toe? Informeer gerust en geheel vrijblijvend bij Flamboyant Haarden & kachels voor een perfecte tuinhaard in jouw tuin!