Nieuwe namen en voorverkoop Lowlands

Biddinghuizen - Lowlands heeft drie nieuwe namen bekendgemaakt van artiesten die dit jaar zullen optreden. Dat zijn Lianne la Havas, John Talabot en Pa Salieu. Eerder werden al onder andere The Chemical Brothers, Stromzy, Liam Gallagher, The Opposites en Balthazar aangekondigd.

De voorverkoop voor dit jaar begint donderdag om 20.00 uur. Er komen maar een beperkt aantal kaarten in de verkoop, zowel festivaltickets als groepscamping- en glampingplekken. Lowlands was vorig jaar uitverkocht, en omdat die editie werd afgelast, konden mensen hun kaartje bewaren voor de komende editie. Alleen de kaartjes van de mensen die een refund hebben aangevraagd komen nu in de verkoop.

De organisatie waarschuwt mensen geen kaartje te kopen via Ticketswap, Marktplaats en andere sites. Mensen die vorig jaar een refund hebben aangevraagd zouden daar alsnog hun kaartje op te koop kunnen aanbieden. Kopers staan dan met dat kaartje voor de poort, maar komen er niet in.

Binnenkort komt wel het Fan2Fan platform van Ticketmaster zelf beschikbaar. Hier kunnen mensen op een veilige manier tweedehands tickets kopen of verkopen. De koper ontvangt daar een nieuw, officieel ticket. Meer info over Fan2Fan volgt binnenkort.