Bestuur Samenloop voor Hoop Dronten gooit de handdoek niet in de ring

Dronten - Het bestuur van de Samenloop voor Hoop in Dronten is compleet overvallen door het besluit van het KWF om te stoppen met de Samenloop. Het bestuur was juist heel voorzichtig weer plannen aan het maken voor de Samenloop ná de coronapandemie.

Het besluit van het KWF kwam voor het volledige bestuur als een donderslag bij heldere hemel. Afgelopen woensdag heeft het bestuur door middel van een onlinebijeenkomst digitaal 'de koppen bij elkaar gestoken'.

'Gelukkig bestaat ons bestuur uit een groep superpositief ingestelde mensen die op dit moment nog wel teleurgesteld, verdrietig of zelfs boos is, maar zeker de handdoek niet zomaar in de ring willen gooien', aldus voorzitter Nico Vollebregt. 'We hebben nu even een periode van bezinning ingelast, maar we komen zeker bij elkaar terug om te kijken welke mogelijkheden er in onze mooie gemeente Dronten zijn'.

'Het bestuur wil al die mensen, die de Samenloop voor Hoop in Dronten een warm hart toedragen, niet zomaar de rug toekeren. De saamhorigheid, de warmte en betrokkenheid, het vieren van het leven in dat ene bijzondere etmaal is zo bijzonder'.