Praktijk Dierenartsen Lelystad splitst zich op

Lelystad - Dierenartsen Lelystad is op 1 april na ruim tien jaar gesplitst in twee nieuwe klinieken. Dierenartsencentrum Lelystad is de kliniek op de Kempenaar. Uw Dierenarts werkt vanaf een noodlocatie in de Warande, naast Deen Supermarkten.

Zodra de kliniek aan de Schoepenweg 73 klaar is, verhuist Uw Dierenarts daarheen.

Een groot deel van het klantenbestand heeft inmiddels een brief thuis ontvangen over deze verandering. Sander van der Wal, dierenarts en eigenaar van Uw Dierenarts betreurt het dat het nieuws van deze veranderingen pas zo laat gecommuniceerd is.

‘Ik vind het een belabberde communicatie van onze zijde, waar ik mijn excuses voor aanbied. Ik had graag gezien dat dit anders was gelopen’.

Omdat de diergeneeskundige zorg gewaarborgd moet blijven, is het klantenbestand verdeeld.

Diereigenaren worden verwezen naar de kliniek waar zij zijn ingeschreven.

‘We helpen iedereen zo snel mogelijk. Maar soms kan het zijn dat we klanten doorverwijzen naar Dierenartsencentrum Lelystad, omdat zij verantwoordelijk zijn voor de zorg voor de dieren. We hopen op het begrip van de klanten. Ik kan mij voorstellen dat sommige klanten een uitgesproken voorkeur hebben van praktijk en dierenarts’.

‘We kunnen vaak wel tot een oplossing komen. Wat ikzelf het allerbelangrijkste vind is dat de zorg voor het huisdier gewaarborgd is’.

Uw Dierenarts is op dit moment druk bezig het pand aan de Schoepenweg te verbouwen naar kliniek.

Op de social media van de kliniek is te zien zien wat er allemaal gebeurt en hoe snel de kliniek vorm krijgt.

www.uwdierenarts.online