Joop Pol volgt Cor Klaver op als penningmeester van Vrienden van Hospice Dronten

Dronten - Tijdens de onlangs online gehouden bestuursvergadering heeft Stichting Vrienden van Hospice Dronten afscheid genomen van haar penningmeester Cor Klaver. Zijn opvolger is Joop Pol.

'Een man van het eerste uur'

Cor Klaver is 'een man van het eerste uur' en stond als zodanig aan de wieg van het hospice. 'Cor heeft 10 jaar lang met groot enthousiasme en gedrevenheid zijn steentje bijgedragen aan met name de financiële haalbaarheid van Hospice Dronten. De mouwen opgestroopt, acties als de jaarlijkse collecte en fruitverkoop op touw gezet en de financiën op orde gehouden', waren enkele van de lovende woorden die voorzitter Piet Bleeker sprak tijdens het afscheid.

Klaver op zijn beurt zei dat hij blij en dankbaar is deel te hebben mogen uitmaken van deze 'unieke club' en met een goed gevoel het stokje nu overdraagt aan zijn opvolger Joop Pol.

Doel van de stichting

Het doel van Stichting Vrienden van Hospice Dronten is informatie en communicatie over het hospice naar de samenleving én het financieel ondersteunen middels geld- en sponsorwerving om daarmee het bestaansrecht van Hospice Dronten ook op lange termijn te kunnen waarborgen.