Rijvaardigheidscentrum Lelystad neemt Verkeersveiligheid Groep Nederland over

Lelystad - Rijvaardigheidscentrum Lelystad heeft de Verkeersveiligheid Groep Nederland overgenomen. Met deze aankoop bouwt het rijvaardigheidscentrum zijn activiteiten verder uit, waarmee Rijvaardigheidscentrum Lelystad hét instituut voor verkeersveiligheid en rijvaardigheid van Nederland wordt.

De naam Verkeersveiligheid Groep Nederland blijft intact en zal door Rijvaardigheidscentrum Lelystad worden gevoerd voor alle bedrijfsmatige (online) trainingen en het ontwikkelen van een compleet verkeersbeleid voor diverse werkgevers. Verkeersveiligheid Groep Nederland en Rijvaardigheidscentrum Lelystad verzorgen op dit moment al trainingen voor zo’n 30.000 automobilisten. Dit varieert van rijvaardigheidstrainingen voor particulieren tot een openbare weg training op locatie en verkeersplannen voor werknemers van bijvoorbeeld hulp- en bezorgdiensten. Doelstelling is om zoveel mogelijk Nederlandse automobilisten bewust te maken van de gevaren op de weg en te zorgen voor meer veiligheid op de Nederlandse wegen.

Nieuwe generatie

Eric Tolboom, oud-eigenaar van Verkeersveiligheid Groep Nederland, is blij met de overname van zijn bedrijf. Hij zal als adviseur nauw betrokken blijven bij de doorontwikkeling en innovatie. 'Met de verkoop aan de enthousiaste ondernemer Indy is mijn missie om het verkeer veiliger te maken overgedragen aan een nieuwe generatie. De Verkeersveiligheid Groep Nederland is al jarenlang marktleider op het gebied van veilige en duurzame verkeersdeelname en krijgt, in combinatie met de moderne trainingslocatie in Lelystad, een nog sterkere positie', aldus Tolboom.

Succes verder uitbouwen

Indy Dontje (28), eigenaar van Rijvaardigheidscentrum Lelystad en tevens professioneel autocoureur: 'Ik kijk ernaar uit om het succes van de Verkeersveiligheid Groep Nederland verder uit te bouwen vanuit ons Rijvaardigheidscentrum in Lelystad. Met deze overname zetten wij een grote stap vooruit in onze groeiambitie. Door het combineren van onze expertise kunnen we op deze centrale plek in Nederland voortaan een hoop automobilisten nóg bewuster gaan maken van een veilige verkeersdeelname. Middels een diversiteit aan rijvaardigheids- en verkeersveiligheidstrainingen bieden wij hen daarnaast een onvergetelijke rijervaring op ons slipbanencomplex aan!'

Voor meer informatie: www.rijvaardigheidscentrumlelystad.nl