Lelystadse ondernemer Jerremy Bulo gaat in de saus

Lelystad - Ondernemer Jerremy Bulo uit Lelystad gaat een nieuw avontuur aan. Nu zijn dansevenementen vanwege corona stilliggen, stort hij zich op saus.

Bulo is al jaren ondernemer in Lelystad. In 2018 verkocht hij zijn bedrijf Admi-Account BV aan zijn zusje Nathalie Bulo. Daarna ging hij dansevenementen organiseren. ‘Na een geweldig eerste jaar en twee mooie feesten in 2020 was dat helaas door de geldende maatregelen afgelopen’, vertelt hij. Muziek is een van zijn twee grote passies. Nu het niet lukt om van de ene zijn werk te maken, stort de Lelystedeling zich op zijn andere passie: koken.

Het idee kwam, toen Jerremy in september met zijn vrouw van een hamburger genoot. Met de eigengemaakte saus, die hij al meer dan 20 jaar aan het perfectioneren is. Tijdens dit etentje onstond het idee om ‘The Sauce’ op de markt te brengen. De keuken werd af en toe omgebouwd tot productielocatie om de eerste liters The Sauce te produceren en deze te laten proeven aan vrienden, kennissen en restauranthouders. Na veel positieve reacties besloten Jerremy en zijn vrouw dat iedereen de kans moet krijgen om The Sauce te proeven en ervan te genieten.

Er werd een kleine productielocatie op Noordersluis ingericht. Al snel vonden mensen hun weg naar de instagram van The Sauce (@thesauceitsallabout) en volgde aandacht van onder andere Omroep Flevoland. Inmiddels denkt Bulo al wat groter. Er is nu een grotere locatie, zodat de productiecapaciteit hoger kan. The Sauce hoopt dan ook snel het voedselveiligheidscertificaat binnen te hebben. ‘We geloven hier echt in en hebben er heel veel zin in!.’

www.thesauce.nl