Koninklijke musical 'Diana & Zonen' komt naar De Meerpaal

Dronten - De koninklijke musical ‘Diana & Zonen’ komt in februari 2022 drie avonden naar De Meerpaal in Dronten. ‘Diana & Zonen’ vertelt het meeslepende verhaal van Prinses Diana.

Stormachtig liefdesverhaal

De gloednieuwe musical schakelt heen en weer tussen het stormachtige liefdesverhaal van de jonge Lady Di en Prins Charles en de op social media overal gevolgde romance tussen Prins Harry en Meghan Markle. Met welke uitdagingen krijgen William en Harry te maken? Wat kregen de zonen van hun moeder mee?

Marlijn Weerdenburg speelt Prinses Diana

Van de cast zijn de eerste twee namen bekend. Camilla wordt gespeeld door zangeres en actrice Gerrie van der Klei. De hoofdrol is weggelegd voor Marlijn Weerdenburg; zij speelt Prinses Diana. De actrice, zangeres en presentatrice maakt hiermee haar debuut in een dragende rol in een musical.

Extra actuele lading

De musical kreeg recent een extra actuele lading door het interview dat Prins Harry en Meghan Markle aan Oprah Winfrey gaven. In dit vraaggesprek, dat wereldwijd op veel televisiezenders werd uitgezonden, vertelde prins Harry dat de positie van Meghan binnen het koningshuis veel raakvlakken vertoonde met de situatie waarin zijn moeder Diana terecht was gekomen.

De enorme productie ‘Diana & Zonen’ speelt slechts drie dagen in theater De Meerpaal, te weten op 22, 23 en 24 februari 2022. De kaartverkoop is reeds gestart. Tickets zijn te bestellen via het Serviceplein van De Meerpaal (telefoonnummer 0321-388777) en via de website van De Meerpaal.