Slijter Berends neemt Mitra Lelystad over van Christian Voogt

Lelystad - Drankenspeciaalzaak Mitra aan de Jol 35-23 in Lelystad heeft per 1 april een nieuwe eigenaar: Arjan Berends. Hij neemt de slijterij over van Christian Voogt.

Arjan Berends is geen onbekende in deze wereld. Zo is hij geboren én opgegroeid in Oostelijk Flevoland. Ruim 30 jaar geleden liep Arjan al stage bij de Mitra in Dronten - toen nog onder de vlag van De Boer Supermarkten - waar hij als jochie van 16 begon. Uitbater van Bar ‘De Box’ in Dronten was Arjan onder meer in zijn 20-jarige loopbaan in de horeca, met befaamde bierproeverijen van De Kikvorsch. Vorig jaar werkte hij nog als gastheer bij bierbrouwerij ‘De Uddelaer’ in Staverden. In Lelystad heeft Arjan ook achter de bar gestaan en de stad is hem niet onbekend.

Continuïteit in Lelystad is gewaarborgd

Christian Voogt gaat zich volledig toeleggen op zijn vestiging in Dronten. Wel gaan beide heren samenwerken op het gebied van acties en evenementen, zoals proeverijen. De continuïteit in Lelystad is gelukkig ook gewaarborgd, omdat de vaste werknemer bij slijter Berends blijft. Mitra Lelystad zal veel aandacht besteden aan plaatselijke initiatieven.

www.slijterberends.nl