FlevoMeer Bibliotheek verruimt openingstijden AfhaalBieb

Regio - FlevoMeer Bibliotheek verruimt per 1 maart de openingstijden van de AfhaalBieb. Er kunnen vanaf dan ook ’s middags en ’s avonds reserveringen of leespakketten opgehaald worden.

Tijdens de lockdown is het mogelijk om boeken of een leespakket te reserveren en op te halen via de AfhaalBieb. De afgelopen maand is er onder gebruikers en niet-gebruikers van de AfhaalBieb een enquête gehouden met de vraag hoe FlevoMeer Bibliotheek deze service verder kan verbeteren. Een van de punten die naar voren kwam, zijn de openingstijden. Om meer mensen de gelegenheid te geven gebruik te maken van deze service verruimt FlevoMeer Bibliotheek daarom de openingstijden van de AfhaalBieb per 1 maart.

Evaluatie AfhaalBieb

In totaal hebben 940 gebruikers en niet-gebruikers hun mening gegeven over de AfhaalBieb. Gebruikers geven deze service een 8,4. 'Daar zijn we trots op, maar we gaan ook aan de slag met de opmerkingen en verbeterpunten', meldt de bibliotheek. 'Zo is het aanvraagformulier aangepast zodat er nu ook ruimte is om een favoriete schrijver of onderwerp door te geven. Ook kan hier aangegeven worden wat liever niet gelezen wordt.

Daarnaast worden de openingstijden van de AfhaalBieb verruimd, zodat er ook ’s middags en ’s avonds reserveringen of leespakketten opgehaald kunnen worden. 'Op deze manier hopen we dat nog meer mensen gebruik gaan maken van de AfhaalBieb en dat de leespakketten nog beter aansluiten op ieders wensen'.

De nieuwe openingstijden zijn te vinden op www.flevomeerbibliotheek.nl. Een aanvraag doen via de telefoon kan van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur via Bel de Bieb op nummer 088 008 0700.