CDA Tweede Kamerlid Hilde Palland online in Dronten

Dronten - Tweede Kamerlid Hilde Palland (CDA) spreekt woensdagavond 3 maart op de algemene ledenvergadering van het CDA Dronten. Deze online ontmoeting start 20.30 uur. Ook niet-leden zijn welkom.

Voor de Teams-link om aanwezig te zijn, kan een bericht worden gezonden naar: info@cdadronten.nl.

Coronadebatten

Hilde Palland uit Kampen is sinds mei 2019 Tweede Kamerlid voor het CDA. In de afgelopen tijd heeft zij onder andere de debatten gevoerd over de steunpakketten van het kabinet. Hierbij heeft zij in het bijzonder gewezen op de moeilijke positie van zelfstandigen. Naast de coronadebatten heeft zij zich volop ingezet voor familiebedrijven en aandacht gevraagd voor aanpassingen op de arbeidsmarkt zodat flexwerkers meer zekerheden kunnen opbouwen.

Palland is kandidaat voor de komende Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart. Op deze online bijeenkomst kijkt zij vooruit en informeert belangstellenden uit Dronten en omgeving graag over de CDA visie op herstel.

Kandidaten uit Dronten

Op de kieslijst die in Flevoland wordt verspreid, staan vanaf plaats 50 kandidaten uit de provincie Flevoland vermeld. CDA Dronten wordt vertegenwoordigd op plaats 53 door Jennie Kempenaar-van Ittersum, plaats 58 Ryanna de Boer (studerend in Dronten) en plaats 64 Siert Jan Lap.