STG Dronten bestaat 50 jaar

Dronten - STG Dronten bestaat komende vrijdag 50 jaar. De schaatstrainingsgroep is opgericht op 19 februari 1971.

De vereniging organiseert schaatstrainingen voor jong en oud. De afgelopen jaren zijn er meer sporten bijgekomen zoals racefietsen en mountainbiken.

Reünie op 12 februari 2022

Samen sporten, plezier in bewegen en de sociale functie van de vereniging zijn al die jaren erg belangrijk geweest. Sinds de oprichting zijn er tal van vrijwilligers, trainers en leden actief geweest binnen de vereniging. Om elkaar weer eens te ontmoeten, was er door de jubileumcommissie een reünie georganiseerd waarbij leden, oud-leden, vrijwilligers en sponsoren elkaar konden ontmoeten en herinneringen ophalen. Vanwege de coronamaatregelen is besloten om de reünie uit te stellen. De reünie staat gepland voor 12 februari 2022.

Terugblik

Maar natuurlijk gaat het jubileum niet ongemerkt voorbij. Er is een terugblik gemaakt waarbij leden, oud-leden en trainers vertellen over bijzondere herinneringen. Wie de terugblik wil ontvangen of op de hoogte wil blijven van de reünie, kan contact opnemen met de jubileumcommissie via stgdronten.jubileumcommissie@gmail.com.