Altijd maximaal geslaagd bij badkamer- en tegelspecialist Maxaro

Aangeboden door: Maxaro

Maxaro is een snelgroeiende speler binnen de badkamer- en tegelbranche met twee showrooms te Roosendaal en Utrecht. De megashowrooms tellen samen maar liefst 9.500 m² aan badkamer- en tegelinspiratie. Ondanks de tijdelijke sluiting door de huidige maatregelen doet Maxaro er alles aan om ook nu een unieke winkelervaring te creëren.

Daarom biedt het bedrijf advies op afstand, zodat klanten te allen tijde maximaal slagen. Daarnaast is het 24/7 mogelijk om veilig te shoppen op de overzichtelijke website.

Alles voor de badkamer

Alle benodigdheden om een nieuwe badkamer samen te stellen en deze ruimte compleet te maken zijn verkrijgbaar bij Maxaro. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvol badkamermeubel, luxueus vrijstaand bad of een tijdloze inloopdouche. Het uitgebreide assortiment bevat producten voor ieder interieur. De keuzeopties zijn eindeloos.

Vloer- en wandtegels voor iedere ruimte

Het gevarieerde tegelaanbod bestaat uit over vloer- en wandtegels voor alle ruimtes binnenshuis. Elke stijl is hier terug te vinden, zoals een prachtige houtlook of kleurrijke mozaïek- en decortegels. Om de zoektocht naar de perfecte tegel makkelijker te maken verkoopt Maxaro tegelsamples tegen een bijzonder lage prijs. Hierdoor is het eenvoudig om te ontdekken of de tegel in de ruimte past.

Eigen productontwikkeling

De badkamer- en tegelspecialist beschikt over een onderscheidende winkelformule die gericht is op eigen productontwikkeling. Samen met meer dan honderden fabrikanten spant Maxaro zich dagelijks in om een mooi assortiment van topkwaliteit te ontwikkelen. De producten worden rechtstreeks vanuit het magazijn in Roosendaal aan de klant geleverd. Zo is er geen sprake van tussenhandel, waardoor de consument profiteert van verrassend scherpe prijzen.

Snelle levering door grote productvoorraad

Klanten genieten altijd van een snelle levering dankzij de enorme productvoorraad. Ongeveer 98% van de artikelen is direct uit voorraad leverbaar vanuit het magazijn van 22.000 m² te Roosendaal. Bestellingen worden rechtstreeks aan huis geleverd. Bovendien is het tot wel 365 dagen na aankoop mogelijk om deze te retourneren.

Advies op afstand

Om klanten ook in deze bijzondere tijd maximaal te laten slagen voor een complete badkamer of tegels biedt Maxaro advies op afstand. Middels een video- of telefoongesprek geven deskundige verkopers advies op maat. Het videogesprek bestaat uit een rondleiding in de showroom én live demonstratie van de producten. Dankzij deze service geniet de consument thuis van een unieke winkelbeleving bij Maxaro.