VNO-NCW Flevoland diep geraakt door overlijden Hans de Boer

Lelystad - Het plotseling overlijden van de landelijk oud-voorzitter Hans de Boer raakt ook VNO-NCW Flevoland diep. 'We hebben hem meegemaakt in allerlei functies: als voorzitter van MKB-Nederland, als projectleider van het succesvolle MKB-Leerbanenproject en ten slotte als voorzitter van VNO-NCW', meldt Hajé de Jager, voorzitter van VNO-NCW Flevoland.

'Daarbuiten was De Boer ook in allerlei andere rollen zichtbaar en actief, als dagvoorzitter maar vooral als veelgevraagd spreker. Op de Flevolandse podia was hij daardoor geregeld te vinden en eigenlijk waren we altijd trots op deze man als onze voorzitter'.

'Hans de Boer wist als geen ander belangen gelijktijdig te vertegenwoordigen en te verbinden. Hij was een van die bijzondere mensen die beschikken over een vanzelfsprekend gezag, een enthousiasmerend vermogen en een persoonlijke stijl die hem zeer benaderbaar maakte. Als je hem appte, begon zijn antwoord steevast met: Ha Hajé, goed van je te horen'.

'Het is onvoorstelbaar dat hij er niet meer is. We leven mee met hen die in zijn directe nabijheid mochten verkeren en die dit verlies en verdriet een plaats moeten geven', besluit Hajé de Jager.