In Opbouw biedt noodonderwijs tijdens én na de lockdown

Dronten - In Opbouw uit Dronten krijgt met regelmaat de vraag of zij kinderen kan helpen bij het inlopen van de leerachterstand opgelopen in tijden van thuisonderwijs. Daarom biedt In Opbouw nu noodonderwijs en biedt op deze manier onderwijs op maat aan.

Kinderen vanaf groep 3 tot en met 8 zijn welkom en worden in een eigen niveaugroep ingedeeld. In Opbouw biedt hulp door het geven van bijles en huiswerkbegeleiding.

In Opbouw is een onderwijsinstelling die uitsluitend werkt met onderwijsprofessionals zoals leerkrachten uit het basisonderwijs, vakleerkrachten en onderwijskundigen. Er wordt in kleine groepjes (maximaal zeven leerlingen) gewerkt. Leerlingen krijgen extra uitleg en instructie. Er wordt tijd genomen om stil te staan bij wat er nog niet begrepen wordt en samen met het kind gezorgd dat zijn of haar opdrachten afgerond zijn.

De begeleiding vindt plaats op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 14.30 tot 16.30 uur bij de onderwijsinstelling. In Opbouw is gevestigd op het Agripark-Oost 2, Dronten).

Meer informatie: www.in-opbouw.nl