Oproep van Stichting Peca uit Dronten vindt gehoor

Dronten - Aan de oproep van Stichting Peca uit Dronten werd goed gehoor gegeven. De stichting riep mensen op om van het geld dat zij normaal aan vuurwerk zouden uitgeven, 10 procent te doneren voor een project in een sloppenwijk in Lahore, Pakistan.

Ruim 1.300 euro opgehaald

‘Er waren grote en kleine giften, maar alles werd met een warm en ruimhartig hart door de bevolking van Dronten gegeven. Zo kwam het prachtige bedrag van ruim 1.300 euro in een paar dagen binnen’, laat de stichting enthousiast weten.

Geld is bestemd voor mensen in sloppenwijk

Het geld is bestemd voor mensen in een sloppenwijk die weinig of geen geld hebben om eten te kopen voor hun gezin. Door de coronacrisis hebben de dagloners geen werk en dus geen inkomen. Van de opbrengst kunnen zeker honderd voedselpakketten gekocht worden. Het stichtingsbestuur wil alle gulle geversvan harte bedanken voor dit spontane gebaar. ‘In tijden van corona, is het mooi om te zien dat we naar elkaar omkijken, ook al is het ver weg.’

De stichting opereert internationaal en interkerkelijk onder met name Pakistaanse christenen. De grondslag van Peca is de Bijbel, vanuit Bijbelse opdracht komt zij in actie voor christenen in Pakistan.

Kijk voor meer informatie op: www.stichtingpeca.com