Inwoners Biddinghuizen kunnen meedoen aan een wandelchallenge

Biddinghuizen - Vanwege de verlenging van de huidige coronamaatregelen zijn ook sportscholen en gymzalen langer dicht. 'Toch blijft het belangrijk om voldoende in beweging te blijven,' aldus buurtsportcoach Michelle Knol.

'Gelukkig is buiten sporten nog mogelijk en wandelen is een makkelijke manier om fit te blijven.' De buurtsportcoaches van De Meerpaal Welzijn hebben daarom een challenge bedacht voor alle inwoners in Biddinghuizen: de wandelchallenge.

Michelle Knol: 'Deelnemers hoeven alleen de wandelschoenen aan te trekken en een gratis wandelapp zoals ''Ommetje'' of ''Strava'' te downloaden. Iedereen bepaalt zelf hoe vaak of hoe lang hij of zij loopt.'

Wie meedoet aan de challenge kan iedere maandag (tot en met 15 februari) een screenshot van de gelopen afstanden opsturen en maakt daarmee kans op leuke prijsjes. De regels zijn eenvoudig. De afstanden moeten te voet afgelegd zijn. Deelnemers aan de challenge kunnen de afstanden van de hele week doorsturen (dinsdag tot en met zondag). Screenshots dienen elke maandag te worden opgestuurd naar welzijnbiddinghuizen@meerpaal.nl.