Ladies Circle Dronten haalt geld op voor Toon Hermans Huis en De Zonnebloem

Dronten - Wellicht heeft u er zelf ook één aangeschaft, zo’n heerlijke speculaascaketaart of banketstaaf van Bakker Tietema. De dames van de Ladies Circle Dronten, LC42, verkochten ze afgelopen najaar voor twee lokale goede doelen en haalden zo een mooi geldbedrag op.

Afgelopen week werden twee cheques van 700 euro overhandigd. Eén van de cheques was voor het Toon Hermans Huis Dronten. Het Toon Hermans Huis is een plek waar iedereen die te maken heeft gehad met kanker, bij zichzelf of bij een naaste, welkom is. Het Toon Hermans Huis is blij met de donatie, want op het verlanglijstje staan nog nieuwe vloerbedekking en een professionele muziekinstallatie, dat laatste voor als het straks allemaal weer mag.

Met de hoogte van de tweede cheque van 700 euro hebben de dames ook de afgevaardigden van De Zonnebloem erg verrast. De Zonnebloem is een stichting met betrokken vrijwilligers die zich dag in dag uit inzetten voor mensen met een lichamelijke beperking. Deze vrijwilligers maken het leven van veel mensen een stuk mooier door eenzaamheid te verminderen met sociale en recreatieve activiteiten.