Omhaal Flevo Boys-speler Delano Gokoel valt in de prijzen

Emmeloord - Delano Gokoel uit Emmeloord kreeg afgelopen zaterdag het prijzenpakket uitgereikt voor zijn winnende doelpunt in de maand november van de Fountex Goal of the Month. Delano heeft deze prijs te danken aan een prachtige omhaal.

Het prijzenpakket werd op een originele manier door middel van videobeelden uitgereikt door John van Lier van Flevo Keukenmontage, sponsor van Voetbal in Flevoland. Het winnaarsshirt, de trofee, de eredivisiebal, een ticket voor de Voetbalfabriek en twee tickets voor Almere City werden onder toeziend oog van Delano's trotse familie in ontvangst genomen.

Oefenwedstrijd

Het doelpunt, gemaakt in een oefenwedstrijd tussen de JO13-2 en MO15-1 van Flevo Boys werd gemaakt uit een corner. Delano twijfelde geen moment en produceerde een prachtige omhaal. 'Hij heeft er wel eens eerder zo een gemaakt, maar die hebben we toen niet gefilmd', verteld een trotse moeder als de prijzen uitgereikt worden.

Eerste junior

Delano is de eerste junior welke er met de titel Goal of The Month vandoor gaat. Voetbal in Flevoland hoopt dat dit winnende doelpunt een motivatie is voor andere junioren om te zorgen dat er meer gefilmd wordt langs de lijn. Organisator Niels Ros hoopt dat de competities snel hervat worden: 'Iedereen mist het voetbal, laten we hopen dat we snel weer wedstrijden mogen spelen en ouder weer lekker langs de kant mogen staan om te filmen'. Doordat de competities stil liggen blijven de inzendingen ook achter.

Goal of the Season

Aan het einde van het seizoen spelen alle maandwinnaars nog een spel onderling in de Voetbalfabriek in Almere en kan het thuispubliek nog één keer stemmen. De winnaar zal uiteindelijk een nog grotere beker ontvangen en een teamuitje bij de Voetbalfabriek winnen. 'Super leuk aangezien je teamgenoten ook een aandeel hebben gehad in die mooie goal of redding', aldus Niels Ros, eigenaar van Voetbal in Flevoland.

Coronaperiode

Ook in de coronatijd kun je je gemaakte goal of redding insturen, desnoods van een training. Voetbal in Flevoland springt creatief om met de gestelde maatregelen. Kijk op de social kanalen of check www.voetbalinflevoland.nl hoe je je doelpunt of redding in kunt sturen.