Schiet een professionele bedrijfsvideo in Flevoland

Aangeboden door: promotionfilm.nl

Het feit dat consumenten hun aankopen steeds vaker online doen, maakt het voor bedrijven belangrijker om in te zetten op online marketing. Onderscheid je van de concurrentie! Ook de coronacrisis en de daarmee gepaard gaande tweede lockdown, maakt het belangrijk om te zoeken naar mogelijkheden waarmee je online scoort.

Fysieke vestigingen werden verplicht gesloten. Dit betekent echter niet, dat je geen omzet kunt genereren. Zet in op de ontwikkeling van bijvoorbeeld een bedrijfsfilm.

Steeds meer bedrijven kiezen voor de ontwikkeling van zo’n bedrijfsfilm. Het voordeel van een bedrijfsfilm maken is het feit, dat een potentiële klant deze sneller zal bekijken dan het lezen van een lange lap tekst over je bedrijf. Bij de productie van een bedrijfsvideo zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Heb je bijvoorbeeld al gekeken naar het script voor deze video? Wil je een algemene promotiefilm laten maken, of kies je voor een productvideo om een los product aan te prijzen bij potentiële klanten? In dit artikel lees je meer over deze hippe vorm van marketing.

Shotlijst met de mooiste plekken in Flevoland

De diversiteit aan natuur en steden in Flevoland maakt het tot een zeer geschikte locatie voor het opnemen van een bedrijfsvideo. Combineer beelden die je in de Oostvaardersplassen maakt met de beelden uit een stad als Lelystad of Almere. Ook een plek als Batavialand is ideaal voor het opnemen van een fraaie bedrijfsvideo.

Niels de Groot, uitvoerend producent van videoproductiebedrijf Pro Motion Film zegt hierover: “Opnames buiten op straat of in de natuur zijn van grote toegevoegde waarde voor je bedrijfsfilm. Voor het filmen in meeste openbare ruimtes hoef je allereerst geen locatiekosten te betalen en het levert ook nog eens prachtige beelden op die je bedrijfsfilm gaan verrijken”.

5 tips voor opnamelocaties in Flevoland

  1. Lelystad met Batavia Stad en VOC-schip Batavia
  2. Almere met z’n moderne architectuur op de achtergrond
  3. Omgeving van de Oostvaardersplassen: natuur en wandelpaden
  4. IJselmeer en markermeer: garantie op mooie vergezichten
  5. De Flevopolder met boerderijen en windmolens, voor een typisch oer-Hollands plaatje

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de video op kantoor op te nemen. Of een combinatie van beiden. Met een video die je op kantoor opneemt geef je letterlijk een kijkje in de manier van werken. Het kan de betrouwbaarheid van je bedrijf ten goede komen.

Professional inschakelen voor een bedrijfsvideo

Bij het laten maken van een bedrijfsfilm is het sterk aan te raden om een professional in te schakelen. Verschillende bedrijven hebben een ruime ervaring in de ontwikkeling van dergelijke video’s. Zij beschikken daarbij over het materiaal om een professionele video te kunnen schieten. Kijk bijvoorbeeld eens naar een partij als Pro Motion Film. Niet alleen zijn zij heel transparant over de kosten die ze in rekening brengen voor een professionele bedrijfsvideo. Ook werkt men hier met Netflix approved materiaal. Het verzekert je van een goed eindresultaat!

Verschillende soorten video’s voor bedrijven

Video’s worden in verschillende soorten ontwikkeld voor bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen een algemene bedrijfsvideo en een specifieke productvideo. In een productvideo kun je een los product uitlichten of bijvoorbeeld ingaan op de verschillen tussen meerdere producten. Door producten met elkaar te vergelijken help je potentiële klanten bij het maken van een keuze. Publiceer dergelijke video’s niet alleen op je website, maar bijvoorbeeld ook op een kanaal als YouTube. Het helpt je het bereik van je bedrijf sterk te laten groeien. Ook leuk is een video waarin je een klant een recensie laat geven over je bedrijf.