Categorie 1-vuurwerk afhalen bij Simply Outlet

Lelystad - Het afsluiten van 2020 en het inluiden van 2021 kan ondanks het vuurwerkverbod gelukkig nog wel plaatsvinden met het zogenaamde categorie 1-vuurwerk. Goed nieuws voor Simply Outlet in Lelystad.

Zeker voor kinderen tot en met 14 jaar is dit erg leuk om onder toezicht af te steken: voor de kleinsten onder ons zal dit samen met ouders/verzorgenden dienen te gebeuren. Zoals bij velen reeds bekend is het afsteken van het categorie 2-vuurwerk dit jaar verboden vanwege de coronamaatregelen.

Dit houdt echter niet in dat er niets afgestoken mag worden; al het categorie 1-vuurwerk valt buiten het afsteekverbod en mag gelukkig nog wel afgestoken worden op oudjaarsavond. ‘Natuurlijk is het erg jammer dat er dit jaar een vuurwerkverbod is aangekondigd door de overheid’ , zegt Petra Koning, eigenaresse van Simply Outlet in Lelystad. ‘Maar dit was natuurlijk wel al iets wat we een beetje hebben zien aankomen. Daarom hebben wij ons dit jaar volledig gericht op datgene dat wel verkocht en afgestoken mag worden, zodat we dit vreemde jaar toch nog op een leuke manier kunnen afsluiten en 2021 feestelijk kunnen inluiden.’

Veiligheid

‘Categorie 1-vuurwerk is al veel mooier en leuker geworden dan vroeger, veel jongeren tot een leeftijd van ongeveer 14 jaar kopen dit al vele jaren bij ons om samen of alleen af te steken tijdens de jaarwisseling. Veiligheid boven alles’, zegt Petra.

Vertrouwd

Simply Outlet aan de Ketelmeerstraat 146 in Lelystad is alweer 12 jaar het vertrouwde adres voor mooi en goedgekeurd vuurwerk. Om in te springen op de vraag of er nog wel wat afgestoken mag worden tijdens de jaarwisseling heeft Simply Outlet dan ook veel vuurwerk op voorraad liggen. Dat kan direct afgehaald worden na online te hebben besteld. Dus niet alleen de laatste drie dagen van het jaar. Allemaal categorie 1 goedgekeurd en legaal vuurwerk. Op=op!

‘2020 Is een ander jaar dan ooit, ook voor ons, daarom willen we onze klanten toch nog de kans geven om er een feestje van te maken tijdens de jaarwisseling, We hopen natuurlijk dat we 2021 weer in rustiger vaarwater belanden qua gezondheid en besmettingsaantallen, waardoor we 2021 kunnen afsluiten zoals we gewend zijn. Met drie dagen vuurwerkverkoop en gezellig onze klanten nog even spreken voor het nieuwe jaar. Helaas is het dit jaar anders.’

Op dit moment is de winkel dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 uur, op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Verf en materialen bestellen kan via de webshop www.simplyoutlet.nl of de besteltelefoon 06-82054265. ‘Daarma kan het bestelde vuurwerk, de verf of materialen worden afgehaald’.

Parkeerplaats

‘Klanten blijven op de parkeerplaats in hun auto zitten. Wij geven de bestelling aan ze. Voor nu wensen wij iedereen een fijne kerst en een gezond 2021!’

www.simplyoutlet.nl