EetSmakelijk.nl genomineerd voor BKL Start-Up PLuim

Lelystad - EetSmakelijk.nl is genomineerd voor de BKL publieksprijs voor meest onderscheidende start-up van het afgelopen jaar. Het Flevolandse bestelplatform wordt daarmee beloond voor het werk wat ze verricht heeft om horecaondernemers tijdens de coronacrisis te helpen.

Het afgelopen jaar verruimde het bedrijf op vraag haar dienstverlening met QR-codes voor op terrassen, Point of Sale-software voor in drive-throughs en het bouwen en beheren van eigen websites voor restaurants.

Een eer

'We zijn erg blij dat horecaondernemers en hun gasten het afgelopen jaar hun weg naar ons hebben gevonden. Het voelt als een eer dat de ondernemers ervoor kiezen om bij ons te komen met vragen. Wat dat betreft blijft EetSmakelijk een samenwerking', aldus Michael Sluijmer, oprichter van het bedrijf.

Uitbreiding dienstverlening

Naast verschillende nieuwe onderdelen, breidde het bedrijf de dienstverlening ook uit naar Almere en andere plekken in Flevoland. Daarmee zijn nu meer dan 120 restaurants in de provincie aangesloten bij het lokale bestelplatform.

'De ondernemer komt bij ons met een probleem, wij komen met een oplossing. Maar uiteindelijk hebben zij de knowhow van de horecawereld. We schaven het eindproduct daarom vaak bij op basis van hun feedback'.

Naast EetSmakelijk.nl zijn ook Konditorei Noor en Studio Daagsch - Flevour Box genomineerd voor de BKL Start-Up Pluim.

Stemmen op de genomineerden kan tot en met 3 januari 2021. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het BKL Home Edition Gala 2021 op 9 januari.