Febo Drive in Dronten: niet meer de auto uit voor grillburger

Dronten - Liefhebbers van de Febo kroket of grillburger kunnen deze nu ook in Dronten halen, zonder dat ze hun auto uit hoeven.

Sinds deze maand heeft de Amsterdamse formule hier een nieuwe Febo Drive geopend. Aan de Koornmarktpoort 1, om precies te zijn. Febo Drive Dronten is hiermee alweer de zevende vestiging met dit concept en de eerste vestiging in Dronten.

Energiezuinige loketautomaten

De Febo Drive bevindt zich op het nieuwe bedrijventerrein De Poort van Dronten. De vestiging is geheel in de laatste huisstijl en voorzien van energiezuinige loketautomaten en duurzame frituurovens.

Febo Drive Dronten wordt geëxploiteerd door de familie Ipek - Isik. Met deze vestiging gaat dan ook een wens van de ervaren ondernemers in vervulling. De ondernemers runnen namelijk ook een vestiging in Almere Buiten en in het centrum van Almere. Isik: ‘Febo is een fantastisch concept met hoogwaardige kwaliteit en verse snacks. Wij zijn heel blij met deze nieuwe drive-through locatie. We starten in een moeilijke periode door het coronavirus, maar wij hebben alle vertrouwen in de toekomst en het nieuwe jaar.’

Familiebedrijf

Het familiebedrijf Febo is een bekende fastservice formule met momenteel 30 vestigingen in Amsterdam en 77 vestigingen in totaal door heel Nederland. Van deze vestigingen zijn er 6 met het drive-through concept en er zullen er komend jaar nog 2 bij komen.

De eerste vestiging werd geopend door Johan de Borst in 1941, op de hoek van de Karperweg/Amstelveenseweg in Amsterdam. Toen nog onder de naam ‘Maison Febo’, een brood- en banketbakkerij.

Dagelijks vers

Febo produceert dagelijks vers banket in haar productiekeuken in Amsterdam-Noord, samengesteld volgens originele recepturen en met uitsluitend het beste Nederlandse rund-, kalfs- en kippenvlees, kruiden, boter en bloem. Nog dezelfde dag brengt Febo haar snacks met eigen koeltransport naar de vestigingen in het land. Doordat de dagverse snacks niet worden ingevroren, is het mogelijk de beste kwaliteit te waarborgen.

Openingstijden elke dag 10.30 tot 22.00 uur.