Willem van Beek neemt afscheid

Lelystad - Ondernemer Willem van Beek uit Lelystad neemt op 31 januari 2021 afscheid van zijn zaak in de Kroonpassage.

‘Iedere man verdient maatkleding’

‘Het eerste wat ik leerde toen ik in het herenmodevak stapte was: ieder mens is uniek en asymmetrisch. Dus verdient iedere man maatkleding. Een fijne bijkomstigheid van maatkleding is dat de klant alles zelf kan bepalen, tot in detail. Van de stof, type knopen, de voering, tot aan de kleur van het garen. Mijn vraag is altijd voor welke gelegenheden men het wil dragen. Zakelijk? Voor een huwelijk? Een diner? Een feest? De jacht? Op een boot? Ieder handgemaakt kledingstuk maakt van de klant een unieke drager. Dat straalt op de persoon af’.

‘Niets is te gek’

‘In de circa 40 jaar dat ik nu in het vak zit, zijn mijn passies werken met de mooiste producten en exclusieve aandacht geven aan mijn klanten. Niets is te gek. Op die manier heb ik een trouwe internationale klantenkring opgebouwd. Klanten komen bij mij en stellen het ook op prijs als ik bij hen langs kom. Thuis op kantoor, of op een andere locatie’.

Personal shopper

‘Voor diverse klanten neem ik ook hun kledingkast onderhanden. Als personal shopper zorg ik dat hun garderobe up-to-date blijft. Qua mode en seizoen. Niet alleen zakelijk, maar juist ook veel casual. Wat denk je van maatwerk jeans? Of schoenen op maat gemaakt. Je wilt niet weten hoe lekker die zitten’.

‘Het wordt voor mij nu tijd om deze vestiging in Lelystad te verlaten en richting mijn atelier-showroom in Loenen aan de Vecht te gaan’.

Op 31 januari 2021 sluit Van Beek de deuren van zijn zaak in Lelystad. ‘De collectie pakken, shirts, truien en vesten neem ik niet mee en is te koop voor zeer scherpe prijzen’.