Afstandsschot van Joshua Tijdens valt in de prijzen

Lelystad - De Fountex Goal of the Month-winnaar van oktober, Joshua Tijdens van vv Unicum Lelystad, werd vrijdag in het zonnetje gezet. Het prijzenpakket werd uitgereikt door Jan-Gert Medendorp van Fysiocentrum Pauwendaal, sponsor van Voetbal in Flevoland.

Bij de uitreiking, geheel volgens de geldende richtlijnen, werd het gewilde prijzenpakket uitgereikt. Het winnaarsshirt, de trofee, de eredivisie bal, een ticket voor de Voetbalfabriek en twee tickets voor Almere City.

Meeste punten

Jan-Gert Medendorp zegt vlak voor de prijsuitreiking nog even: 'die zat er lekker in he?'. De goal van Joshua kreeg de meeste punten bij elkaar opgeteld. De jury was het deze maand unaniem eens, dit was de mooiste goal. Het werd nog spannend omdat de thuisstemmers een andere winnaar voor ogen hadden. Uiteindelijk had Tijdens de meeste punten verzameled. Door de huidige corona-situatie was het helaas niet eerder mogelijk om de prijs uit te reiken.

Goal of the Season

Tijdens doet volgens eigenaar Medendorp ook direct mee om de Goal of the Season te winnen: 'Ik denk niet dat we dit seizoen een nog veel mooiere goal gaan zien'.

Aan het einde van het seizoen spelen alle maandwinnaars nog een spel onderling in de voetbalfabriek en kan het thuispubliek nog één keer stemmen. De winnaar zal uiteindelijk een nog grotere beker ontvangen en een teamuitje bij de Voetbalfabriek winnen. 'Super leuk aangezien je teamgenoten ook een aandeel hebben gehad in die mooie goal of redding', aldus Niels Ros, eigenaar van Voetbal in Flevoland.

Goal tegen oude club

De pegel van een meter of 20 tegen Tijdens' oude club SV Lelystad was een bijzondere goal. Sinds dit seizoen is Tijdens weer voetballend te zien in Lelystad, de stad waar hij opgroeide. De afgelopen seizoenen was hij speler van SDC Putten. Saillant detail is overigens dat Fysiocentrum Pauwendaal een van de hoofdsponsoren en tevens fysiotherapeuten van SV Batavia'90 is, eveneens uit Lelystad.

Coronaperiode

Ook in coronatijd kun je je gemaakte goal of redding insturen, desnoods van een training. Voetbal in Flevoland springt creatief om met de gestelde maatregelen. Kijk op de social kanalen of check www.voetbalinflevoland.nl hoe je je doelpunt of redding in kunt sturen.