Bij Jasper van der Veen dreigt het volslagen goed te komen

Dronten - Cabaretier Jasper van der Veen speelt vrijdag 11 december zijn twee keer een try-out van zijn voorstelling ‘Het dreigt volslagen goed te komen’ in theater De Meerpaal in Dronten.

Eerste avondvullende voorstelling

De winnaar van de Jury- en Publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2019 maakt met deze show zijn eerste avondvullende voorstelling. In ‘Het dreigt volslagen goed te komen’ vertelt Van Der Veen mooie en slimme verhalen vol sterke grappen. Hij is verwonderd en boos. Over zichzelf, zijn vrienden, familie en de wereld om hem heen.

Snel schakelend, met een sterke mimiek en onnavolgbare redenaties fileert Jasper van der Veen de maatschappij, onze blinde vlekken en dooie hoeken. Maar hij begint bij zichzelf, zijn gedachten, doen en vooral zijn laten.

Een plan maken

Hij wil een stap verder, wil door en vindt dat de wereld door moet. Om verder te kunnen moet je echter kunnen terugkijken, weten waar je vandaan komt en dan een plan maken.

Paar kaarten

De eerste voorstelling begint om 19.30 uur, de tweede om 21.15 uur. Er zijn nog een paar kaarten verkrijgbaar. Reserveren kan via telefoonnummer 0321-388777 en via de website van De Meerpaal.