Resto VanHarte in Lelystad blij met dinercheques Rabobank

Lelystad - De coöperatieve Rabobank steunt Resto VanHarte met het initiatief om dinercheques beschikbaar te stellen aan Lelystedelingen die eenzaam zijn of dreigen te raken. Door 250 dinercheques te vergoeden kan Resto VanHarte deze cheques uitgeven.

Lelystedelingen met een klein netwerk kunnen bij sociaal restaurant Resto VanHarte terecht voor een heerlijk en gezond driegangendiner en een gezellige avond uit. Bij Resto VanHarte ontmoet je andere mensen en wordt je geïnformeerd over activiteiten en initiatieven in de stad.

'Heel blij zijn wij met de bijdrage van Rabobank Flevoland. Fijn dat deze maatschappelijke bank het mogelijk maakt om bewoners met een klein netwerk kennis te laten maken met wat er bij Resto VanHarte gebeurt. Ons team van vrijwilligers verwelkomt graag nieuwe gasten, stelt ze op hun gemak en helpt hen contact met anderen te maken. Samen eten verbindt', zegt Manon Geerlings, manager van Resto VanHarte. 'De dinercheques worden uitgegeven via organisaties die goed kunnen inschatten wie deze nodig hebben. Verspreiding gebeurt via het IDO, Humanitas en Open je Hart. Wij hopen dat de deuren van Resto VanHarte in januari weer open mogen en dat wij dan de mensen weer kunnen ontmoeten', aldus Manon.

Op dit moment verzorgt Resto VanHarte afhaalmaaltijden voor hun gasten voor een klein bedrag. Reserveren is mogelijk via www.restovanharte.nl of tel. 0900-9003030.