Inschrijving voor Voice of Lelystad is geopend

Lelystad - De inschrijving voor het songfestival Voice of Lelystad, dat plaatsvindt op zondag 16 mei in Theater Posa, is geopend.

Kinderen en volwassenen

Er wordt gestreden in twee categorieën: kinderen en volwassenen. Deelname staat open voor Lelystedelingen en voor mensen die een directe band met Lelystad hebben.

Thema 'Lelystad'

Deelnemers kunnen een door hen zelf gemaakt lied op video insturen. Dit kan door een zelfgemaakte tekst op een bestaande melodie te bedenken en te zingen of door een geheel zelf gemaakt lied te dichten/componeren. Het thema van het lied dient ‘Lelystad’ te zijn. 

Deelname is gratis. Inzenden kan alleen met breedbeeldvideo (telefoon een kwartslag draaien). De video dient gestuurd te worden naar baars225@gmail.com (via WeTransfer). De organisatie mag na het songfestival de inzendingen via internet publiceren. Inzenden kan tot uiterlijk 15 april 2021. Na aanmelding krijgt de inzender binnen een week een bevestiging, waarbij ook de voorwaarden tot deelname zijn vermeld. Voor meer informatie kunnen mensen Facebook raadplegen (De Salon) of bellen met Juul Baars (06-30213521) of Ger Koreman (06-54348108).

Aanleiding voor het songfestival is het afscheid van Stadsdichter Juul Baars.