Passies duidelijk krijgen in workshop

Lelystad - Lizette de Kam uit Lelystad verzorgt zaterdag 28 november de workshop 'Ontdek je Passies'.

Waar gaat jouw vuur van branden? Wat doet er voor jou toe in je leven? Leef jij je passies? Realiseer jij je dromen? Mensen die geen (helder) antwoord hebben op deze vragen maar dit wel willen, kunnen deelnemen aan deze workshop, zodat ze hun passies duidelijk krijgen en deze kunnen verbeelden in een ‘Visionboard’. De workshop is van 10.00 tot 17.00 uur.

Top 5 passies ontdekken

‘Juist in deze tijd is het belangrijk om te weten waar je energie van krijgt, hoe je jezelf weer kunt opladen zodat je (weer) kunt sprankelen,’ zegt Lizette de Kam. De workshop biedt de deelnemers een dag helemaal voor zichzelf. Ze ontdekken gegarandeerd hun top 5 passies en gaan hiermee aan de slag. ‘Na de workshop hebben ze zin in hun nieuwe leven, weten ze welke richting ze op willen en hebben ze hun visionboard met hun mooiste leven onder hun arm. Deze laat ze elke dag weer zien wat er écht toe doet.’

Deelname

Wie wil deelnemen aan deze workshop kan een e-mail sturen naar Lizette de Kam (indolayza@hotmail.com). Er zijn kosten aan deelname verbonden. Hierbij inbegrepen zijn lunch, koffie en thee, versnaperingen en materialen.

De workshop houdt zich aan de RIVM-maatregelen aangaande corona. ‘Uiteraard gebeurt alles op gepaste afstand,’ aldus Lizette de Kam.