Bewoners van Fogelsanghstate in Lelystad winnen samen 500.000 euro bij Postcode Loterij

Lelystad - Twaalf bewoners van de straat Fogelsanghstate in Lelystad die meespeelden met de Postcode Loterij hebben samen een half miljoen euro gewonnen. Dinsdag zijn ze middels een videogesprek verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode is de PostcodeStraatprijs gevallen.

In de straat waren twee winnaars van 75.000 euro, vier winnaars van 50.000 euro en zes winnaars van 25.000 euro. Onder de winnaars van deze Straatprijs is ook een auto verloot.

Veroza en Gerrit winnen 75.000 euro. Zij weten wel raad met hun prijs: 'Alles wat we de komende jaren zouden willen, kan nu! We gaan de tuin opknappen, de kinderen en kleinkinderen krijgen wat en we willen een andere auto'.

Ferry en Helma winnen 50.000 euro én een gloednieuwe auto: 'Geweldig! We zijn hard bezig om het huis af te lossen dus deze prijs komt goed uit'.

Jorrit wint 50.000 euro en heeft een mooie wens: 'Ik wil een luxe camper kopen!'

Uitreiking te zien op tv

De uitzending van de uitreiking aan de winnaars uit Lelystad is op 28 november te zien in ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’ bij RTL 4. Het programma start om 20.00 uur.