Bedrijfskring Lelystad komt met feestelijk online alternatief voor uitgesteld gala

Lelystad - Door de coronamaatregelen vindt het ondernemersgala van Bedrijfskring Lelystad dit keer niet plaats op de traditionele tweede zaterdag van januari, maar op een later tijdstip in 2021. Ook de uitreiking van de BKL Trofee en Awards wordt uitgesteld tot dat live moment. Wèl komt de BKL op 9 januari met een feestelijk online alternatief.

BKL Home Edition Gala ‘The Show Must Go On-line’

Om in deze turbulente tijd met elkaar verbonden te blijven, gaan de ondernemers toch het nieuwe jaar vieren en samen proosten op betere tijden. Dit jaar reiken zij daarom drie ondernemersprijzen uit én organiseren ze het BKL Home Edition Gala ‘The Show Must Go On-line’ op zaterdag 9 januari 2021.

Gala pakket en uitreiking ondernemersprijzen

In de eerste week van januari ontvangen alle BKL leden het BKL Home Edition Gala pakket thuis. Het pakket is mede mogelijk gemaakt door diverse sponsors en zit vol producten van lokale leveranciers en waardevolle aanbiedingen. Tijdens de online gala-avond worden de winnaars van de drie ondernemersprijzen bekend gemaakt en geeft BKL-voorzitter Dirk-Jan Verdoorn zijn nieuwjaarspeech. Dit alles omlijst met een feestelijk tintje.

Lees meer over het BKL Home Edition Gala 2021 en andere activiteiten van de BKL op www.bedrijfskring.nl.